Den Audenaerdschen Bril

HEERLIJKE KEUKEN, VRIENDELIJKE BEDIENING

 

Wij, Steven en Michael zijn blij u terug te kunnen ontvangen in onze parel van de Vlaamse Ardennen, de stad Oudenaarde en dit in onze nieuwe zaak: „Den Audenaerdschen Bril”
 
 
We zijn dan ook heel blij dat we terug in onze eigen stad jullie mogen ontvangen en dit in een sfeervol kader. De naam „Den Audenaerdschen Bril” doet al vermoeden dat men er typische elementen van onze stad kan terugvinden. Ene  muur geeft een beeld weer van een wandtapijt  die ons doet terugdenken aan de tijd dat textiel een grote plaats nam in het ondernemersleven.  Ook de weefgetouwen in het midden van het restaurant doet ons aan deze periode denken. 
 
 
Onze zaak bevindt zich ter hoogte van de jachthaven niet ver van de boot waar men ook iets kan eten en drinken.  Eens u aan de jachthaven bent komende van de ophaalbrug rijdt u rechts de Desiré Waelkensstraat in tot het nummer 60.  Daar bevinden zich nog niet zo lang geleden 2 blokken met seniorenflats…die  men gedoopt heeft tot „Het Keizershof”.  Wanneer u een 50 tal meter in die straat rijdt hebt u op je rechterkant een straatje die zich voor blok nummer 60  bevindt. U rijdt het in en recht voor u bevindt zich restaurant brasserie „ Den Audenaerdschen Bril ” die zich onderaan de blok bevindt. 
 
 
 
 
Maandag is onze sluitingsdag (uitgezonderd feestdagen) en de donderdag zijn we open tot 16u en de zondag tot 17u.
Elke weekdag van dinsdag tot en met zaterdagmiddag kunt u een 3 gangen lunch voor de prijs van 15€ verkrijgen (soep/ hoofdgerecht/koffie).  Op 's avonds kan men eveneens een lunch verkrijgen zoalang de voorraad strekt!!!
 
De keuken  is elke dag open van 12u tot 14.30u en van 18u30 tot 21u.  Op donderdag en zondag enkel ’s middags.
 
Onze menukaart biedt voor ieders wat wils…. We hebben vlees -en visgerechten , salades, pasta’s evenals snacks en hongerstillers.  Voor degenen die daar hun keuze niet vinden kunnen dan onze suggesties raadplegen. 
 
Voor al uw feestjes (communie, verjaardag, babyborrel, pensioen, …. ) kunt u bij ons terecht evenals rouwmaaltijden.  Vraag inlichtingen. 
 
 
Onze website is : www.den-bril.be     Informatie vragen kunt u door te mailen naar info.den-bril.be of door telefonisch contact op te nemen op het nummer: 0476/30.47.33 
 
 

DEN AUDENAERDSCHEN BRIL
Remparden 14/0112 (MAKKELIJKER TE BEREIKEN VIA DE DESIRE WAELKENSTRAAT TER HOOGTE NR. 60)
9700 Oudenaarde